Meduška má rok, gratulujeme

Meduška v piatok oslavuje svoje prvé narodeniny. Rodičov s detičkami pozýva zabaviť sa na ihrisko vedľa Podnikateľského inkubátora.

Materské centrum Meduška za rok svojej existencie pracovalo intenzívne – jeho pravidelní i menej častí návštevníci absolvovali prednášky. S logopedičkou PhDr Denisou Bödökovou o vývoji reči u detí a so psychologičkou Mgr. Renátou Debnárikovou o „čarovnom“ období detí vo veku do troch rokov.

Dvakrát vychutnali nátierkový deň, vyskúšali si maľovanie na tvár, vysypávanie obrázkov farebnými kamienkami a pieskom, maľovanie na točiacom kruhu, striekanie farbou na plachtu, skákanie na trampolíne… Nuž a čerstvý vzduch si užívali na výletoch do parku v Betliari, Lúčky, Domice a Aggteleku.

Ako nám prezradili v centre, Meduška je plná plánov do budúcnosti, chce deťom a ich mamičkám ukázať ešte veľa krásnych miest, množstvo príjemných a tvorivých činností, ale najmä chce, aby sa u nej všetci cítili ako doma.

V piatkovom programe si každý nájde to svoje. Mamičky by nemali zabudnúť priniesť svoj výtvor, na ktorý sú hrdé – môže to byť čokoľvek, čo vytvorili rukami i svojou fantáziou. Môžu dokonca vyhrať veľmi príjemné ceny.

Foto: Materské centrum Meduška

 

 

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "Meduška má rok, gratulujeme"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.