Juniáles už po štvrtýkrát

Juniales

Juniales

Streda v Domove sociálnych služieb v Rožňave bola plná zábavy.

Na terase budovy počas tohto dňa sociálni pracovníci v Rožňave spolu so svojimi klientmi oslavovali už po štvrtý krát Juniáles.

Domov sociálnych služieb v Rožňave poskytuje celoročnú zdravotnú starostlivosť dospelým klientom so zdravotným postihnutím.

V Rožňave toto zariadenie funguje od roku 2004, keď sa presťahovalo z Jasova do jedného z objektov Nemocnice sv. Barbory.

Podľa slov pani riaditeľky PhDr. Kristíny Cibríkovej je účelom Juniálesu najmä združiť pracovníkov a klientov pôsobiacich v oblasti sociálnej zdravotnej starostlivosti, pokračovať v spolupráci a potvrdzovať ju.

Dôležitým aspektom v oblasti starostlivosti sa o ľudí so zdravotným postihnutím je vzájomná spolupráca a dobré vzťahy. Juniáles je každoročne príležitosť na spoločnú radosť.

Program patril klientom DSS, ktorí prejavili svoj talent na začiatku slávnosti a neskôr nasledovala spoločná zábava, ktorá trvala do neskorého večera.

Práca v tomto obore nie je vždy ľahká a aj pani Cibríková nám potvrdila, že problémy sa dejú a nie vždy je ľahké ich odstrániť. Ale napriek tomu, na stav tohto zariadenia sa pozerá optimisticky aj vďaka tomu, že sa mu pošťastil zohratý kolektív, čo uľahčuje všetkým pobyt v DSS.

Tak klientom ako aj pracovníkom.

Foto: Inforoznava.sk / Martina Štérová

 

 P6100098P6100092P6100082P6100071

P6100066P6100064

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "Juniáles už po štvrtýkrát"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.