Prezident ani minister neprídu

V piatok a v sobotu bude v Rožňave 4. stretnutie banských miest a obcí Slovenska, na ktoré boli okrem iných hostí pozvaní aj prezident Slovenskej republiky Ivan Gašparovič a minister hospodárstva Juraj Miškov (SaS).

Prezident má zverejnený program len na sobotu, keď o 10:30 h. navštívi podujatie „Medzinárodné letecké dni SIAF 2011“ na Letisku v Sliači.

„Pán prezident sa ospravedlnil už pred dvoma týžňami s tým, že tam pôjde vedúci pracoviska Kancelárie prezidenta v Košiciach Oto Szabó,“ – uviedol pre InfoRoznava.sk Marek Trubač, hovorca hlavy štátu.

Podobne reagoval aj sekretariát ministra hospodárstva (MH SR) Juraja Miškova (SaS): „Pozvanie sme dostali, ale pán minister sa nebude môcť podujatia zúčastniť, ospravedlnili sme ho. V zastúpení príde generálny riaditeľ Sekcie energetiky MH SR Ján Petrovič.“    

Všetky materiály o podujatí, vrátane programu  a kontaktov na organizátorov nájdete kliknutím sem

Video pozvánka na podujatie –  primátor mesta Vladislav Laciak (nez.), predseda Gemerského baníckeho spolku Arpád Kavečanky a predseda prípravného výboru, poslanec MZ, Ondrej Bolaček (na reprofoto hore).

 

 

Súvisiace články: Obmedzia dopravu v meste

 

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "Prezident ani minister neprídu"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.