Pohrabali a nechali tak (aktualizované)

Technické služby (TS) mesta Rožňava sa už neraz stali terčom kritiky zo strany verejnosti, ale i samotných poslancov.

V poslednom období to bolo najmä v súvislosti s rozbitými chodníkmi, na ktoré svojsky upozornil hudobník Milan Capák, keď sa ich odhodlal demonštratívne opravovať. Jeho dialógy na pôde zastupiteľstva s kompetentnými, vrátane riaditeľa TS Ivana Deményho, takmer zatienili rokovanie poslancov.

Technické služby mesta majú v predmete činnosti okrem iného aj údržbu verejnej zelene. Na snímkach sme zachytili stav v okolí Domu nábytku nad Autobusovou stanicou. Zhrabané lístie tam stálo takto týždeň, zábery sú z nedele 11. decembra, nedotknuté ostali ešte aj v pondelok večer. „Nechápem, prečo to nezoberú hneď, keď to pohrabú nezamestnaní v rámci aktivačných prác,“ čudoval sa okoloidúci Jozef a my spolu s ním.

Aktualizované 13. 12. 2011, 8:45 h.

Otázku, prečo tomu tak je, sme zaslali samozrejme aj riaditeľovi podniku Technické služby mesta. Ing. Ivan Demény (na fotke) nám len stručne odpísal: „Dnes (13. 12. 2011) sa prevádza odvoz lístia z týchto lokalít.“

Foto: InfoRoznava.sk

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "Pohrabali a nechali tak (aktualizované)"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.