Burdiga v predsedníctve Mostu

BRATISLAVA/ROŽŇAVA – Republikový výbor strany Most-Híd sa na svojom sobotňajšom rokovaní v Bratislave okrem iného zaoberal aj doplnením dvoch členov predsedníctva.

Spomedzi troch kandidátov boli zvolení manažérka strany Edita Nochtová a viceprimátor Rožňavy Pavol Burdiga, ktorý po odstúpení Vladislava Laciaka vedie mesto. Posty budú zastávať do snemu strany, na ktorom prebehne tajná voľba.

V predsedníctve sú momentálne okrem šéfa Bélu Bugára, podpredsedov Zsolta Simona, Rudolfa Chmela a Ivana Švejnu aj predseda poslaneckého klubu László Solymos, poslanci Tibor Bastrnák, Gábor Gál, Elemér Jakab a možný kandidát na splnomocnenca pre menšiny László A. Nagy.

Rozhovor so zastupujúcim primátorom Rožňavy o tom, aké má plány v riadení mesta v nastávajúcom období, ktorý z poslancov bude jeho zástupcom a koho považuje za najväčšieho súpera v doplňujúcich primátorských voľbách, spracúvame. Zverejníme ho v priebehu dnešného, resp. zajtrajšieho dňa.

Foto: Archív infoRoznava.sk

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "Burdiga v predsedníctve Mostu"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.