3113 – tak toľko vás sem prišlo za prvý mesiac!

logo_inforoznava1.gifPresne pred mesiacom sme spustili prevádzku na tejto doméne. Dokonca, ako píšeme nižšie, pred pár dňami sme sa dostali na druhú priečku v poradí návštevnosti podobných portálov v našom regióne, aj keď pravdaže oveľa dôležitejšia je stabilná návštevnosť, než jednorazový prienik.   

Postupne sme dolaďovali jednotlivé funkcie tejto stránky a niektoré služby riešime ešte v týchto dňoch. To vlastne bude trvalá súčasť našej práce, pretože chceme byť najlepší, hoci v slovenských podmienkach mať takúto ambíciu je stále ešte skoro samovraždou.

Neprajníci, hoci aj jeden človek, si potom hľadajú svoje pole pôsobnosti voči nám. Ale ako sa vraví, psi brešú a karavána ide ďalej. Teší nás váš narastajúci záujem a chceme dosiahnuť aj vašu väčšiu účasť na samotnej tvorbe obsahu tejto stránky.

Radi zverejníme vaše príspevky, ba dokonca chceme, aby sa práve tu vytvorilo akési fórum Rožňavy, kde budete môcť diskutovať práve formou vlastných príspevkov, alebo komentárov k ním. Vaše tipy, postrehy, alebo rovno články s fotkami či videom, posielajte na náš e-mail inforoznava@mail.t-com.sk

Čo ponúkame už dnes? Okrem množstva aktuálnych príspevkov, ktoré nájdete v ľavom menu roztriedené do jednotlivých rubrík, monitorujeme aj dianie prostredníctvom internetu a tak si v rubrike „Všimli sme si“ môžete nájsť zaujímavé odkazy z oblasti hudby, videa, webu, či samotných článkov.

V rubrike „Servis“ vás čakajú praktické informácie, nechýba „Počasie“ pre Rožňavu na 4 dni a najnovšie si môžete listovať aj v našom katalógu firiem, roztriedených v ľavom stĺpci podľa jednotlivých oblastí.

„Regionálne linky“ vás zas budú rýchlo a bezpečne navigovať na niektoré vybrané domáce stránky a v rubrike „Inzercia“ môžete jednoduchým spôsobom zaradiť svoj inzerát či už v kategórii Predaj, alebo Kúpa.

Pre inzerentov je tu možnosť umiestnenia bannerov do jednotlivých sekcií spomínaného katalógu – viď. ľavý stĺpec dole, alebo priamo na stránke. A taktiež v našom tlačenom formáte, informačno-reklamnom mesačníku INFOROŽŇAVA, ktorý je pravidelne distribuovaný k 1. dňu v danom mesiaci.

Portál Inforoznava.sk, ktorý voľne nadväzuje na nami vydávaný týždenník Gemerinfo, má teda za sebou prvý mesiac. Až tie ďalšie však ukážu, do akej miery si získal vašu dôveru.

Ďakujeme vám ešte raz za priazeň!

Redakcia_

BUĎTE PRVÝ V KOMENTOVANÍ ČLÁNKU "3113 – tak toľko vás sem prišlo za prvý mesiac!"

Zanechať komentár

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.